Fremragende

Over 1000 glade

hunde & hundeejere

Dansk virksomhed

der går op i dyrevelfærd

Tilfredshedsgaranti

i hele 30 dage

Gratis fragt

ved køb af Petsie

30 dages

tilfredshedsgaranti

Dansk firma

hurtig levering

Fotrydelsesret og returnering

Hvis du fortryder købet, kan du skrive til kundeservice på kundeservice@Petsie.dk og få en returlabel, men vær opmærksom på at du vil blive afkrævet 75 kr. i fragt omkostninger, som vil blive fratrukket beløbet der bliver refunderet. Du skal sende den tilbage i den oprindelige emballage.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 90 dage efter, du har modtaget varen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Dokumentation for dit køb samt returformular.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, og du bedes skrive på ordrebekræftelsen, at der er tale om en returnering.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet minus omkostninger til transport.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Du må gerne bruge tandbørsten inden du sender den retur, da vi gerne vil give vores kunder mulighed for at prøve en vare, men vi forventer varen er blevet ordentligt behandlet, imens du har haft den i din varetægt.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten gælder op til 2 år efter du har modtaget varen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor “rimelig tid”.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@Petsie.dk. Du kan få en returlabel tilsendt på e-mail, ved at kontakte kundeservice efter det er gjort klart at der er en mangel ved produktet.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes med teksten ”Friis Appliances Reklamation”

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation betaler vi fragtomkostningerne.

Er reklamationen berettiget, betaler vi naturligvis fragtomkostningerne til at sende varen retur til os, hvis du har brugt returlabelen du har modtaget fra os. I modsat fald skal du selv betale 125 kr. til fragt herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Standardpakke
Hjælp
information
Abonner På vores nyhedsbrev
Du får en rabatkode på 10 %, på dit næste køb, hvis du skriver dig op til vores nyhedbrev.
Husk at tjekke spam.
© 2024 Petsie Danmark / Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745