Fremragende

Over 1000 glade

hunde & hundeejere

Dansk virksomhed

der går op i dyrevelfærd

Tilfredshedsgaranti

i hele 30 dage

Gratis fragt

ved køb af Petsie

30 dages

tilfredshedsgaranti

Dansk firma

hurtig levering

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Indledning

 

Petsie.dk (herefter Petsie) ejes og drives af

Friis Appliances ApS

CVR-nr. 43270745

Graham bells vej 06

8200

Tlf. nr. 23927773

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Petsie.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

 

Bestilling og betaling

Petsie.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på Petsie.dk skal du have gyldigt betalingskort, mobile pay, apple pay, google pay eller Viabill, som vi accepterer.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i “varekurv”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. Alle priser på Petsie.dk er inklusive moms samt eventuelle andre afgifter. Der er gratis levering når du køber en tandbørste fra Petsie.dk eller når du køber tandbørstehoveder på abonnement. Vi bruger DAO som standardfragt, hvis du ønsker et andet fragtselskab, kan der komme en ekstra omkostning oveni prisen. Køber man kun tandbørstehoveder uden abonnement, er der som udgangspunkt ikke fri fragt, medmindre der bestilles for mere end 499 kr.

Når du er klar til at bestille, klikker du på “Varekurv”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.

Du kan ændre indhold i varekurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen “Gå til betaling”. Herefter går din ordre videre til Petsie.dk.

Markedsføring:

Indsamling af Telefonnumre

Vi indsamler telefonnumre via vores hjemmeside med henblik på at kunne levere relevant markedsføringskommunikation til vores kunder og interessenter.

Samtykke

Ved at indsende dit telefonnummer til os bekræfter du, at du er enig i at modtage markedsføringskommunikation fra Petsie via telefon eller SMS. Dette samtykke er frivilligt og kan til enhver tid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Bemærk at der først er indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Fragt

Som kunde hos Petsie har du muligheden for hjemmelevering samt levering til pakkeshop via DAO. Fragten koster 36 kroner for hjemmelevering og 32 kroner for pakkeshop levering. Hvis man køber for over 399 er fragten gratis.

Vi leverer til hele Danmark, eksklusive ørerne Grønland og Færøerne.

Leveringstiden er mellem 1-3 hverdage.90 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos Petsie.dk har du normalt 90 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Alt skal returneres, både tandbørste, hoveder, oplader, emballage osv. Kunden betaler fragtomkostningerne for at returnere en vare.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 90  dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@petsie.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

 

Returnering

Hvis du fortryder købet, kan du skrive til kundeservice på kundeservice@Petsie.dk og få en returlabel, men vær opmærksom på at du vil blive opkrævet 75 kr. i fragt omkostninger, som vil blive fratrukket beløbet der bliver refunderet. Du skal sende den tilbage i den oprindelige emballage.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Dokumentation for dit køb samt returformular.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, og du bedes skrive på ordrebekræftelsen, at der er tale om en returnering.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer.

Du må gerne bruge tandbørsten inden du sender den retur, da vi gerne vil give vores kunder mulighed for at prøve en vare, men vi forventer varen er blevet ordentligt behandlet, imens du har haft den i din varetægt.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Varen sendes til:

Graham bells vej 06. 8200, Aarhus N

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten gælder op til 2 år efter du har modtaget varen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor “rimelig tid”.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget, da reklamationen indenfor de to måneder altid vil være rettidigt.  

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@Petsie.dk. Du kan få en returlabel tilsendt på e-mail, ved at kontakte kundeservice efter det er gjort klart at der er en mangel ved produktet.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes med teksten ”Friis Appliances Reklamation”

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation betaler vi fragtomkostningerne.

Er reklamationen berettiget, betaler vi naturligvis de rimelige fragtomkostninger der er, til at sende varen retur til os, og vi opfordrer dig til,  at bruge returlabelen du har modtaget fra os. I modsat fald skal du selv betale 125 kr. til fragt herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (ludvig@petsie.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her

http://ec.europa.eu/odr  

Persondata

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@Petsie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Cookies

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

 

Lovvalg og værneting

Køb af varer på Petsie.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Petsie.dk

Adresse: Graham bells vej 06,

Postnr. og by: Aarhus N 8200

e-mail: ludvig@petsie.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.01.2024

 

 

Standardpakke
Hjælp
information
Abonner På vores nyhedsbrev
Du får en rabatkode på 10 %, på dit næste køb, hvis du skriver dig op til vores nyhedbrev.
Husk at tjekke spam.
© 2024 Petsie Danmark / Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745