TIDLIG DECEMBER SALG! SPAR 40%
Fremragende

Over 1000 glade

hunde & hundeejere

Dansk virksomhed

der går op i dyrevelfærd

Tilfredshedsgaranti

i hele 30 dage

+1000 glade

hunde & hundeejere

Dansk virksomhed

der går op i dyrevelfærd
Handelsbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser
Indledning
Petsie.dk (herefter Petsie) ejes og drives af
Friis Appliances ApS
CVR-nr. 43270745
Graham bells vej 06
8200

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Petsie.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.
Bestilling og betaling
Petsie.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.
For at handle på Petsie.dk skal du have gyldigt betalingskort, mobile pay, apple pay, google pay eller Viabill, som vi accepterer. Hvis .
Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i “varekurv”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. Alle priser på Petsie.dk er inklusive moms samt eventuelle andre afgifter. Der er gratis levering når du køber en tandbørste fra Petsie.dk eller når du køber tandbørstehoveder på abonnement. Vi bruger DAO som standardfragt, hvis du ønsker et andet fragtselskab, kan der komme en ekstra omkostning oveni prisen. Køber man kun tandbørstehoveder uden abonnement, er der som udgangspunkt ikke fri fragt, medmindre der bestilles for mere end 499 kr.
Når du er klar til at bestille, klikker du på “Varekurv”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.
Du kan ændre indhold i varekurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen “Gå til betaling”. Herefter går din ordre videre til Petsie.dk.
Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. Vi tager forbehold for pris- og trykfejl på hjemmesiden og forbeholder os retten til at annullere ordren, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl.
Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt. Den angivne leveringstid er vejledende, og PETSIE kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser. Er varen ikke leveret indenfor 14 dage efter udløbet af den senest angivne leveringstid, kan købet hæves.
Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Bemærk at der først er indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.
Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper
90 dages fortrydelsesret
Når du handler på nettet og hos Petsie.dk har du normalt 90 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Alt skal returneres, både tandbørste, hoveder, oplader, emballage osv. Kunden betaler fragtomkostningerne for at returnere en vare.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Returnering
Hvis du fortryder købet, kan du skrive til kundeservice på kundeservice@Petsie.dk og få en returlabel, men vær opmærksom på at du vil blive afkrævet 75 kr. i fragt omkostninger, som vil blive fratrukket beløbet der bliver refunderet. Du skal sende den tilbage i den oprindelige emballage.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.
VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 90 dage efter, du har modtaget varen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.
Dokumentation for dit køb samt returformular.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, og du bedes skrive på ordrebekræftelsen, at der er tale om en returnering.
Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet minus omkostninger til transport.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.
BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
Du må gerne bruge tandbørsten inden du sender den retur, da vi gerne vil give vores kunder mulighed for at prøve en vare, men vi forventer varen er blevet ordentligt behandlet, imens du har haft den i din varetægt.
Reklamation – Hvis der er noget galt med varen
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten gælder op til 2 år efter du har modtaget varen.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal kontakte os indenfor “rimelig tid”.
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@Petsie.dk. Du kan få en returlabel tilsendt på e-mail, ved at kontakte kundeservice efter det er gjort klart at der er en mangel ved produktet.
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Varen skal sendes med teksten ”Friis Appliances Reklamation”
Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Ved berettiget reklamation betaler vi fragtomkostningerne.
Er reklamationen berettiget, betaler vi naturligvis fragtomkostningerne til at sende varen retur til os, hvis du har brugt returlabelen du har modtaget fra os. I modsat fald skal du selv betale 125 kr. til fragt herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Abonnementsbetingelser
Hvis du vælger at abonnerer på tandbørstehovederne får du dem til en særlig lav pris, og køber man én eller flere tandbørster sammen med et abonnement, får du rabat på disse tandbørster. Prisen af dit abonnement, afhænger af hvor mange hoveder du ønsker at få tilsendt.
Du modtager en kvittering for dit abonnement på den e-mail du har oplyst på din brugerprofil.
Som kunde er du ansvarlig for at dine kortoplysninger er opdaterede og korrekte.
På din bruger kan du altid opdaterede dine information som navn, e-mail, adresse, produkter og antal, kort og opsige dit abonnement.
Ved opsigelse modtager du en kvittering på e-mail.
Der er ikke binding på abonnementet, men det skal dog opsiges senest 5 hverdage inden næste levering sendes afsted.

Persondata
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@Petsie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Cookies
Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Lovvalg og værneting
Køb af varer på Petsie.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.
Hjælp
information
Abonner På vores nyhedsbrev
Du får en rabatkode på 10 %, på dit næste køb, hvis du skriver dig op til vores nyhedbrev.
Husk at tjekke spam.
© 2023 Petsie Danmark / Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745